Ne vous installez pas Sier[dr]aden Veerle Maes

15 juni 2014

XXL

Filed under: ¿tinto o blanco? — Veerle @ 3:29 pm

(English text below)

Ik probeer wel eens vaker ‘groter’ te werken, waarbij ik dan in de eerste plaats aan dikker materiaal zou denken. Maar dat ligt mij blijkbaar niet zo goed. Dus wordt het groter werken met het materiaal van altijd 😉

De grote gehaakte kralen hebben ongeveer een diameter van 6 cm.

Sometimes I try to work ‘larger’. And one would suppose that this means in the first place thicker material. But it seems that I’m not really into thick materials. So I work larger wiht the same silk as always 😉

1 reactie »

  1. waw Veele, dit is echt mooi!!!

    Reactie by mieke — 26 juni 2014 @ 1:52 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress