Ne vous installez pas Sier[dr]aden Veerle Maes

23 mei 2014

nostalgie …

Filed under: Algemeen — Veerle @ 11:34 am

(English text below)

Ik ben volop bezig mijn atelier op te ruimen … een werk van lange adem, want het was een slagveld. Af en toe kom ik dus schatten van vroeger tegen, uit de tijd dat ik met veel dingen tegelijk bezig was 🙂

Uit de patchworktijd. De grote poes is een knuffel, de kleine poezen zijn lavendelzakjes.

 

Ook lavendelzakjes, ongeveer 25 jaar oud schat ik. Ze ruiken nog lekker en buiten een paar gebroken armen zijn de brooddeegpopjes nog intact. Van deze popjes maakte ik er voor vrienden ooit een hele hoop om als ‘doopsuiker’ te gebruiken.

En de breitijd. Een model van Kaffe Fassett:

en een model uit een Ariadne:

En dan was er ook nog een weeftijd, een kalligrafietijd, een klerenmakentijd, … de resten daarvan wachten nog op ontdekt te worden 😉

I’m cleaning up my workplace. One of the nice aspects is coming across old things. Above you see some things I made some 25 years ago 🙂

Geen reacties »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress