Ne vous installez pas Sier[dr]aden Veerle Maes

16 april 2013

what are these? …

Filed under: scarfs — Veerle @ 5:45 pm

(English text below)

Wie mij op Facebook volgt, zag deze foto reeds (het is mijn meest recente wall-picture).

Grappige reacties kreeg ik daar op: blijkbaar gaat de fantasie aan de slag bij het zien van deze spermatozoïeden 😉

De ‘visjes’ waren dus het haakwerk van een volgende sjaal:

Those amongst you who follow me on Facebook saw this picture before, it’s my newest wall. It made some of my readers think of sperm activity;-) But in fact it were the crocheted elements of my newest scarf.

1 reactie »

  1. Wauw, prachtig zeg! Ik kom hier na lange tijd nog eens piepen (eindelijk vakantie en weer wat meer tijd om creatief te zijn 😉 ), en wat staat er weer zoveel moois op je blog. Maar deze vind ik echt prachtig gewoon!
    Hopelijk alles goed met je?

    Groetjes,

    Isabel

    Reactie by Isabel — 7 juli 2013 @ 7:42 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress