Ne vous installez pas Sier[dr]aden Veerle Maes

20 september 2011

more b & b

Filed under: Algemeen — Veerle @ 6:21 pm

(English text below)

Gewoon wat foto’s van een nieuwe set armbanden. Ik kan er blijven mee doorgaan 😉

Just some more bracelets.

1 reactie »

 1. ga maar door… ze blijven mooi !
  Wat je oproep voor het SMAK betreft (Facebook): prachtig idee, ware het niet dat ik voor de periode van 1 november tem 21 november een “project” aan het uitwerken ben. Weer iets internationaals van Yarnbombing…
  Fulltime werken, een menage (proberen te) runnen én 21 garenbommetjes (voor elke dag 1) maken… betekent jammergenoeg dat er geen tijd meer overblijft voor het SMAK-project. Hou me toch maar op de hoogte van zulks meer in de toekomst. In november zet ik per dag mijn brouwsels op Facebook…

  Groetje

  K-trien

  Reactie by k-trien — 20 september 2011 @ 8:55 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress