Ne vous installez pas Sier[dr]aden Veerle Maes

31 oktober 2007

in de ban van de ring

Filed under: Algemeen — Veerle @ 5:12 pm

 ringen-vilt-haak.jpg

Als ik weer eens een nieuw idee heb uitgebroed, heb ik altijd pakken andere kleurencombinaties in mijn hoofd die ik ook wil uitproberen. Vaak blijft het bij het bedenken van bijeenpassende kleuren (wat op zich ook leuk is), maar bij kleinere werken kan ik wel een aantal dingen in het echt uitvoeren. Zoals hier, gehaakte ringen met een vilten kraal (drooggevilt). Dat is zoiets wat ik, op een dag zonder extra activiteiten, op één dag kan doen. Ik sta altijd vroeg op, omdat ik graag nog wat stille tijd voor mezelf heb voor de dag van mijn huisgenoten ook begint. En ik ben een ochtendmens. Terwijl de koffie doorloopt durf ik al eens beginnen aan een vilten kraal. Het is dan kiezen tussen de kraal afwerken of de krant lezen. Maar aangezien onze krantenman vaak pas na halfacht voor lawaai in de brievenbus zorgt, is de kraal af voor het spitsuur hier in huis begint.  ’s Avonds is er meestal nog wel tijd om de ring erbij te haken.

Tot ergens begin volgende week. We gaan een paar dagen naar Amsterdam, vooral voor de Andy Warhol tentoonstelling. En verder gaan we genieten van bitterballen, snert, frietjes met pindasaus, malse bollen,… en wie weet wat nog allemaal.

Geen reacties »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress