Ne vous installez pas Sier[dr]aden Veerle Maes

30 oktober 2007

da’s straf

Filed under: Algemeen,tentoonstellingen — Veerle @ 4:32 am

Gisteren telefoon gekregen van iemand uit Limburg.

Die persoon was op zoek naar cordonnet voor zijn vrouw, die blijkbaar retouches doet. Via het ingeven van het zoekwoord ‘cordonnet’ in Google, op deze blog terechtgekomen, op de uitnodiging voor de tentoonstelling van afgelopen mei gebotst, en dan maar gebeld…..

Tja, internet….

En om in Limburg te blijven. In het Modemuseum van Hasselt loopt vanaf 8 november as. (tm 6 januari 2008) een tentoonstelling van een ‘feministisch’ beeldend kunstenaar : Frans Beelen, een Nederlandse vrouw die textieljuwelen maakt. Waarom ze een feministisch kunstenaar wordt genoemd is mij niet duidelijk… Misschien wil ze dat gewoon zelf. Is je kunst feministisch omdat je een straffe madame bent? Wat is dat trouwens feministische kunst? Op haar website kan je zien wat ze zoal maakt : met linten, stofjes, draden, kralen…..’t zit wel ingenieus in mekaar. Ben toch wel van plan om nog ‘ns naar Hasselt te sporen om het in ’t echt te zien.

Geen reacties »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress