Ne vous installez pas Sier[dr]aden Veerle Maes

21 oktober 2007

’t is rood en het klingelt…

Filed under: Algemeen,materialen — Veerle @ 4:53 pm

nieuwe-draden-snoer.jpg

Mission accomplished ! (het internet heeft hier een tijd plat gelegen…..veel tijd gehad om naast het vuur te zitten haken dus). Zelf heeft ze haar rode snoer nog niet gezien, maar de bestelling is klaar. En of ze klingelt! Er hangen zowaar belletjes aan (van Zahia, ze bestaan ook nog in een groter formaat).

Verder heb ik helemaal ton sur ton gewerkt, echt rood dus : de reeds beschreven handgesponnen zijde, nog een bobijntje rode cordonnet gevonden en de Chinese floszijde uit het bericht van 14 juli 2007. Die floszijde is reeds een tweedraad, maar ik heb hem nog eens dubbel mrood-snoer-k-detail.jpgoeten nemen om hem met haaknaald nummer 1 te rood-snoer-k.jpgkunnen verwerken.           

Geen reacties »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress