Ne vous installez pas Sier[dr]aden Veerle Maes

18 oktober 2007

emotie

Filed under: Algemeen — Veerle @ 7:53 pm

Even een paar lijnen n.a.v. het blogbericht op de website van Zahia van gisteren. (de blog van Zahia vind je makkelijk via mijn blogroll hier ergens rechts van dit bericht)

Zelf voel ik me geen artiest in de zin dat wat ik maak een uitdrukking is van diepere gevoelens waar ik op een creatieve manier uiting wil aan geven. Soms gebeurt het wel dat ik mijn genegenheid voor iemand wil uitdrukken via een juweeltje, dat wel. En ook, toen ik onlangs iets maakte voor de ouders van een overleden kindje, toen was het echt een pak gevoel waar ik geen woorden voor had, dat er uit moest….

Het Zahia-verhaal van vandaag is een zeldzaam mooi moment wanneer een sieraad zoveel meer is dan versiering. Echt lezen!

Geen reacties »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress