Ne vous installez pas Sier[dr]aden Veerle Maes

2 oktober 2007

sjamma

Filed under: Algemeen — Veerle @ 6:20 am

Sjamma is een vzw die werkt rond fair trade in de textielsector. Ik draai er al een paar jaar in mee als vrijwilliger. In onze winkel in de Dampoortstraat 23, Gent, is kledij te koop uit verschillende projecten uit het zuiden van de wereld. We hebben ook unieke, mooie stoffen aan de meter. Voor wie in textiel is geïnteresseerd, absoluut de moeite! Op de website vind je meer info (qua stoffencatalogus en projecten is de info niet echt geactualiseerd, maar het geeft toch wel een eerste indruk).

Twee keer per jaar stelt Sjamma haar nieuwe collectie voor. Hier is de uitnodiging voor de volgende modeshow :

Op vrijdag 19 oktober wordt de najaarscollectie van  Sjamma voorgesteld tijdens een modeshow in het Vredeshuis, Sint-Margrietstraat 9 te Gent (in de buurt van het Gravensteen).

 

De avond start om 19u met een sfeervol etentje van kaas en wijn en om 20u begint de modeshow (daarna kan je nog eens aanschuiven aan de kaastafel). De kaasschotel kost 10 euro, de drank is apart te betalen. Inschrijven voor kaas en wijn kan je per e-mail, naar info@sjamma.be of telefonisch, naar Ann Moerdijk op 0486/90.49.34. De betaling gebeurt de avond van de modeshow zelf.

 

p.s. sjamma is een ethiopisch weefgetouwtje

Geen reacties »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress