Ne vous installez pas Sier[dr]aden Veerle Maes

24 mei 2010

poetry …

Filed under: Algemeen — Veerle @ 6:37 pm

(English text below)

Ik ben jarig vandaag! Vrije dag, fietsen, haken in het zonnetje, aardbeienbavarois gekregen en de restjes van de barbecue van gisteren opgepeuzeld.

Lees mee: ik kreeg onderstaand stukje poëzie (ik denk dat het een limerick is) toegestuurd van een vriend:

Trots knoopt zij een krans,
uit sierdraden vervaardigd,
zwierig om haar hals –
en een stem in mij die luidt:
Veerle ziet er prachtig uit!
JT, dikke merci voor het poëzietje!!!!
Today is my birthday: bank holiday, sun, biking, crocheting under a beautiful sun … and a poemI got from a friend of mine (I think it’s a limerick); I cannot translate it into English, but it’s sweet and deals about my necklaces.

4 Comments »

 1. Hallo Veerle, gelukkige verjaardag !!! Wou je ook nog even bedanken voor de fijne les/dag die ik heb gehad 15/5 in Gent (voor herhaling vatbaar). Hou me op de hoogte mocht je nog ergens een lesje organiseren. Had ook nog een vraagje, waar haal jij die chokers. Heb onder de links gezien, maar niet onmiddellijk een adresje gevonden. heel veel groeten en tot hoors

  Reactie by carina — 24 mei 2010 @ 8:09 pm

 2. Happy Birthday Veerle! Ik hoop dat je een heel prettige dag hebt. Ik ben geboren in nederland maar woon al 60 jaar in California (ik kan het gewoon niet geloven maar ik ben 84)Vind je “blog” ontzettend kreatief. Ik houd van alles met textiel en kralen.Leerde haken en breien in de eerste klas.Zo leuk dat wij dat nu allemaal op het internet kunnen meebeleven. Thank you for sharing!! Atie

  Reactie by Atie — 24 mei 2010 @ 9:21 pm

 3. Happy Birthday Veerle!
  Best wishes!
  Marica

  Reactie by artistudios.blogspot.com — 25 mei 2010 @ 12:12 am

 4. een beetje te laat maar toch een welgemeende proficiat !

  Reactie by sandra — 25 mei 2010 @ 4:11 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress