Ne vous installez pas Sier[dr]aden Veerle Maes

20 oktober 2009

stiel en stijl – uitnodiging!

Filed under: Algemeen,shopping,tentoonstellingen — Veerle @ 7:05 pm

(English text below)

’t Is inmiddels als een paar maand geleden dat ik van één van de vier dames van het Stiel en Stijl-collectief werd uitgenodigd om deel te nemen aan de beurs van komend weekend.

Uitgenodigd worden streelde uiteraard mijn ijdelheid 😉 … dus ja, laat ik dat maar wagen. Ik heb er echt wel zin in gekregen: de deelnemers zijn van diverse pluimage én met mooi werk . D’r zit wel spul tussen dat ik zelf zou willen, een tas van Bleu Céleste misschien, een trui van Dimanche à Bamako? … D’r zal af en toe een vriendin langskomen, zo kan ik zelf ook eens rondneuzen … verslag volgt volgende week.

Voilà, hier is de uitnodiging:

Op de website van Stiel en Stijl, kan je doorklikken naar de sites van de andere deelnemers.

Inmiddels stond er ook een kleine aankondiging in Weekend Knack en volgt er een reportage op ROB, de regionale televisie.

We hebben allemaal kleinere stukken geleverd voor het samenstellen van goodie-bags. Die zullen verloot worden onder de bezoekers aan de beurs.

Dus, graag tot volgend weekend in Leuven!

p.s. deze uitnodiging stuurde ik ook al rond via mijn mailgroep. Wil je ook per mail vernemen als ik iets doe (tentoonstellingen of workshops), laat me dan je mailadres weten via het contactadres dat je hier rechts bovenaan vindt.

This is about a craft fair I will attend in Leuven next weekend. Please check their website here.

1 reactie »

  1. Tof initiatief ! Het zal er tof ‘rondneuzen’ zijn, helaas ligt Leuven een beetje te veraf voor mij. Maar ik zit al te popelen voor je foto’s en verslagje.
    Veel succes, maar daar twijfel ik niet aan !

    Reactie by sandra — 21 oktober 2009 @ 7:11 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress