Ne vous installez pas Sier[dr]aden Veerle Maes

4 maart 2009

la mariée 3

Filed under: Algemeen,andere creatievelingen,etsy,la mariée — Veerle @ 6:58 pm

Jullie hebben nog de foto’s te goed van het derde bruidssnoer.

Ik krijg er wel leuke reacties op. Vooral verrassing en verbazing dat ik ook wel eens ‘zonder ‘kleur werk. Voorlopig ben ik weer met kleur bezig, maar ik neem dit thema later wel opnieuw op.  En het model ben ik ook aan het uitwerken in andere kleuren voor de Le Quattro Stagioni collectie.

Voilà, hier is het snoer, na het instoppen van de draadjes:

These are the pictures of my third wedding necklace. People seem to be surprised that I worked without colours. Yes, Ik know I’m a colourful woman. At this time I’ve turned to my full colour passion again, but I will certainly take up this theme later on.

En ik wil jullie graag een Amerikaanse textielartieste voorstellen : Marty Jonas. Ik leerde haar kennen via Etsy. Ze borduurt vooral. Wat ze daarmee doet op zelf gekleurd vilt, vind ik echt heel mooi. Hier kan je haar werk bekijken.

And I want to introduce to you an American textile artist: Marty Jonas. I met her through Etsy. She is the first place an embroiderer. I like a lot her dyed felt compositions with subtle embroidery. You can admire her work here on her website.

4 Comments »

 1. die bolletjes doen het heel goed met die kringeldraadjes ! Het resultaat is heel fraai ! Lijkt me ook heel leuk in felle kleuren.
  PS. haak je die bolletjes rondom kralen ??

  Reactie by P8 — 4 maart 2009 @ 7:29 pm

 2. Your necklace is gorgeous, I like the colorness too!
  Thank you for your introduction with Marty Jonas, gorgeous work!

  Reactie by Star of the East — 4 maart 2009 @ 7:48 pm

 3. Very beautiful necklace! And thank you for intriducing interesting artist!

  Reactie by JaneBo — 4 maart 2009 @ 8:03 pm

 4. Most elegant indeed!

  Reactie by ingermaaike — 4 maart 2009 @ 8:44 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress