Ne vous installez pas Sier[dr]aden Veerle Maes

20 juni 2007

galerie ingrid adriaenssens

Filed under: Algemeen,tentoonstellingen — Veerle @ 6:44 pm

Ongeveer een jaar geleden, mocht ik bij Ingrid mijn eerste ‘echte’ tentoonstelling houden. Op mijn vijftigste verjaardag iets echt van en voor mezelf gedaan, en veel mensen gezien. (die foto’s komen later ook de website).

Hierbij een uitnodiging voor een keramiektentoonstelling in diezelfde galerie. In naam van Ingrid : hartelijk welkom!

zoen2.jpg

p.s. Vandaag werd mijn blog overspoeld met een hoop verdomde spam rommel. Er werd nu een functie ingebouwd, waarbij ik eerst toelating moet geven vooraleer een reactie wordt opgenomen in deze blog. Hou jullie dus niet in om te reageren, het kan alleen even duren eer de reactie verschijnt in het blogbericht. Dank!

Geen reacties »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress