Ne vous installez pas Sier[dr]aden Veerle Maes

13 juni 2007

Reactie toevoegen (0)

Filed under: Algemeen,technieken — Veerle @ 10:50 am

Het gebeurt slechts zelden dat iemand een berichtje achterlaat op deze blog. Ik zou het wel leuk vinden zelf af en toe eens iets te kunnen lezen: een vraag, een tip, commentaar van alle soorten is welkom! Van harte uitgenodigd dus om een woordje achter te laten…

Ik kreeg wel een paar mails de voorbije weken . En vooraleer ik mijn mailbox uitkuis, wil ik ze hier opnemen. Deze blog is trouwens voor mezelf een ideale manier om orde te scheppen in al mijn papiertjes, om adressen en ideeën te bewaren, om opzoekingen te onthouden,…
“””Hi Veerle,
First let me say that I am very happy that you like my work, thanks for your words.

I didn´t know about your blog and unfortunately I don´t know Dutch. My work is creative and different at least I try hard to have my items original. But let me say that I would love to have your crochet skills!!! Your work is absolutly perfect.You have great skills (but here there’s a few etsyns with great crochet skills also) but not with such original and great taste items as yours.
So I am glad you fond me and I fond your blog also 🙂

keep in touch
all the best for you,
**Maria “””

“”” koester je creativiteit”””

“””Heb ook eens op je blog gekeken. Je plezier in het doen van wat je doet druipt ervan af, het is echt leuk om te lezen.

Ik neem af en toe een kijkje en de verwijzingen naar andere sites en blogs zijn ook leuk. Die man uit het modemuseum van Hasselt was mij ook al ter ore gekomen op de academie, want hij is ook volop met mozaiek bezig, maar blijkbaar niet zo veel van te zien in Hasselt?””hpim3604.JPG

Nog een uitsmijter… Ik vertelde al dat we hier aan het opruimen zijn. Zo vond ik een ‘kunstwerkje’ terug van zo’n vijftien jaar geleden. Na de weefschool heb ik nog eens een reeks ‘minitauurweven’ gevolgd. Vond ik toen ook leuk. Blijkbaar is het mijn ding om klein en fijn te werken. De potjes waar de geweven sliertjes inzitten, maakte ik van zijdepapier. Die techniek is wat te vergelijken met vilten. Opengelegde zijdelonten worden gespreid op een ondergrond.Ipv met water en zeep te deppen, deed ik dat met behangerslijm…laten drogen (plat voor papier, of rond een vorm ). Ik heb toendertijd nog veel kaartjes gemaakt met dat zijdepapeier, waarin ik dan droogbloemen, en stukjes oude kant verwerkte. Die kant waren restjes uit de collectie van mijn moeder. Via een kantrelatie van mijn moeder, zijn een deel van die kaartjes ooit zelfs in Japan beland…

Geen reacties »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress