Ne vous installez pas Sier[dr]aden Veerle Maes

12 juni 2007

flick en etsy

Filed under: andere creatievelingen,inspiratie (textiel) — Veerle @ 7:07 pm

Neen, dit zijn geen twee vriendinnetjes uit één of andere Australische soap, maar twee degelijke websites waar ik vrijwel dagelijks op bezoek ga.

Over flickr.com had ik het reeds eerder. Het blijft een onuitputtelijke rijkdom , ’t is alsof ik over de hele wereld galerijen bezoek. Flickr is vooral een fotowebsite, en dat is te zien aan de kwaliteit van de foto’s die er op gezet worden.

Zo ontdekte ik Kjoo (Maria Ribiero), een Portugese die prachtige sieraden maakt van vilt en haakwerk. Zeer origineel, echt mooie kleurencombinaties, speels en chic tegelijkertijd, … Bijzonder! Ik ben er weg van. Dit is de link van haar fotoalbum op flickr.com

Flickr.com/photos/p0250q/

Veel van die ambachtsmensen hebben ook een internetwinkeltje op etsy.com

Etsy, ‘your place to buy and sell all things handmade’. En dat is het ook. Niet de grote kunst, maar toch vaak echt mooi en goed ambachtswerk. Ik kocht via Etsy die kralen in Amerika (er is , naast het hand-werk, ook een rubriek ‘supplies’).

Er zitten leuke selectiefilters op die site, b.v. winkelen op kleur, of in een werelddeel. Via de Timemachine kan je ook zien wat nieuw te koop werd aan geboden of wat pas is verkocht.

www.etsy.com

Veel surfplezier! En als je een mooie ontdekking doet, laat het mij weten via de reactierubriek.

1 reactie »

  1. ook ik heb een winkeltje op Etsy.com
    als je op zoek bent naar leuk origineel én uniek ondergoed, bezoek dan zeker mijn shopje eens 🙂

    Reactie by Sabine — 15 januari 2008 @ 5:21 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress