Ne vous installez pas Sier[dr]aden Veerle Maes

27 september 2008

party time

Filed under: Algemeen — Veerle @ 7:23 pm

Deze avond is er in Gent een bal, Het Bal van de Gevallen Engelen. Een party met zo’n naam kan alleen maar een leuke bedoening zijn.

De ringetjes die ik deze namiddag maakte zouden er ook passen.

Om het sfeertje te schetsen bij het maken van de ringen: in volle zon zat ik te genieten, net nieuwe kraaltjes gehaald bij Zahia en bij mijn kopje koffie had ik pralines die ik ter gelegenheid van de Dag van de Klant had gekregen bij  mijn aankoop… gezellig hé!

Hier zijn ze:

Het lijkt mij ook een leuk hebbeding voor de eindejaarsfeesten: een beetje opvallend, een beetje blinkend, een beetje zwierig,… Toch wel bizar dat ik al denk aan het eindejaar, da’s niet van mijn gewoonte. Maar ik merk dat er op Etsy al heel wat winkeltjes volop in de kerst- en feeststemming (en bijhorende cadeautjes) zitten.Vandaar allicht mijn voorbarige gedachten.

This afternoon, while I was enjoying a beautiful automn sun, I made these rings. I think they are really fit for party people : a bit eyecatching, a bit dancing, a bit shiny,… Something for new year’s eve?

2 Comments »

  1. So unusual! Very pretty!!

    Reactie by nanouke — 29 september 2008 @ 8:57 am

  2. Erg leuk Veerle die ringen van jou. Ik maakte er eerder ook nav de workshop juwelen maken in stof. Weet je het nog???
    Waar koop jij die mooie ringen??? Groetjes Marjan

    Reactie by marjan persoon — 19 oktober 2008 @ 9:33 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress