Ne vous installez pas Sier[dr]aden Veerle Maes

21 september 2008

sneak preview

Filed under: Algemeen — Veerle @ 7:18 am

Tussen het maken van speldjes en zijden (stoffen) kralen door en Scheveningen voorbereiden, ben ik al een paar weken bezig met nog eens een ‘groots’ project.

Met ‘groots’ bedoel ik een juweel waar meer dan twintig uur inkruipt. Misschien moeilijk te geloven, maar ook daar ben ik graag mee bezig: zoiets dag na dag langzaam zien groeien… voor mij is dat genieten!

Hier is een voorproefje:

These days I’m busy making silk (fabric) beads and pins. But in the meantime I’ve also started a ‘big’ project again. For me ‘big’ is a jewelproject that takes me more than twenty hours or so. Believe it or not, I enjoy being busy so long with the same thing. I like a lot to see how it grows to its finish. On the picture you can see a detail.

3 Comments »

  1. prachtige kleuren – ik ben eens benieuwd naar het eindresultaat!

    Reactie by karlita — 21 september 2008 @ 7:22 am

  2. mmmm, ziet er al heel mooi uit van kleur!!!

    Reactie by fleurfatale — 21 september 2008 @ 10:12 am

  3. This is incredibly gorgeous! I can see how you would love to be involded in such a wonderful project even though it takes some time!

    Reactie by Ravenhill — 23 september 2008 @ 9:39 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress