Ne vous installez pas Sier[dr]aden Veerle Maes

17 september 2008

afgewerkt

Filed under: Algemeen — Veerle @ 3:46 am

’t Is er eens van gekomen om toch twee snoeren die ik op vakantie had gehaakt verder af te werken en te fotograferen. Zie eveneens mijn bericht van 11 augustus 08, waar ook de eerste foto’s te zien zijn.

Hier is een detailfoto van die ‘ketting’, je kan goed zien dat het snoer bestaat uit in mekaar gehaakte schakels. De inspiratie voor het snoer is in twee stappen gekomen. In de maand juli had ik zomaar voor het plezier kleine schijfjes zitten haken, zonder al te weten wat ik er zou mee doen. De schijfjes gingen mee op vakantie. ’t Was eerst de bedoeling om ze af te wisselen met gehaakte bollen, maar ik vond die handgesponnen zijde uiteindelijk niet zo geschikt om bollen te overtrekken. En toen kwam het schakelidee.

Van die schijfjes heb ik er nog een pakje over. Daar ben ik alweer iets anders mee aan het doen.

Wat de kleuren betreft: na de ‘Ken je kleuren’-workshop kijk ik daar nu inderdaad anders tegenaan. Twee van de drie kleuren passen bij mijn type. Dat turquoise is eigenlijk te helder (in het echt is dat turquoise lichter en helderder dan op deze foto).

De rest van de nieuwe foto’s kan je vanaf hier bekijken.

At last I made some time to finish the necklaces I made in Austria during our summer holidays. On the picture you can really see that this necklace is a chain.

The inspiration came in two steps. First I made a lot of the small disks, just for fun. I took them with me on our summer trip. And there came the idea of this chain.

The rest of the pictures you can see from here onwards.

Geen reacties »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress