Ne vous installez pas Sier[dr]aden Veerle Maes

8 september 2008

earwire

Filed under: Algemeen,materialen,shopping — Veerle @ 9:02 pm

‘Earwire’, een gek Engels woord vind ik. Wordt dat dan ‘oordraad’ in het Nederlands??? 😉

Soit, ’t is alleszins één van de zoekwoorden die ik gebruik om mooi oorbelmateriaal te vinden op Etsy. Veel van het aangeboden materiaal is doorsnee, in grotere hoeveelheden.

Maar er zijn ook een paar Etsy-shops met handgemaakte oorhaakjes. Meestal zijn die in sterling silver. (zie ook  mijn bericht van 17 mei 2007 over zilver). Ze zijn duurder, maar ook zoveel mooier. En dat is wat ik zoek.

Ik heb de voorbije weken in diverse shops wat oorhaakjes besteld. Ik blijf het zalig vinden dat er hier pakjes met vreemde postzegels in de brievenbus vallen.

En ik heb me er mee geamuseerd. Oorbelletjes met een gehaakte kraal en een stoffen kraal. Verder geen extra kralen of zo. Gewoon de kleur en het materiaal laten spreken.

During the previous week I’ve been searching the Etsy-site for nice handmade silver earwire. Most of the findings offered, are the usual thing. But some shops offer very nice handmade hooks. They are more expensive, but they are exactly what I like to work with.

On the picture you see three pair of earrings. There is a crocheted bead and a tissue bead, both in silk. The findings are in sterling silver.

En ook nog dit. ‘Wardrobe’ vrijdagavond was heel leuk. Galerie Link is een bijzonder mooie locatie. En de receptie was super! De hapjes waren van Gastronomie aan huis. Ik heb daar iets geproefd, crème brûlé met geitenkaas, wat mij nog zeer lang zal bijblijven. Wat een zalige smaak!

2 Comments »

  1. superleuk (net zoals de pins van een paar ‘posten’ geleden trouwens!):)

    Reactie by karlita — 9 september 2008 @ 5:45 pm

  2. Hele leuke oorbelletjes en vlug nog wat shoppen op Etsy want de dollar gaat omhoog!!!

    Reactie by fleurfatale — 11 september 2008 @ 5:35 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress