Ne vous installez pas Sier[dr]aden Veerle Maes

28 mei 2007

nagenieten

Filed under: Algemeen,tentoonstellingen — Veerle @ 9:40 am

Wat anders kan het onderwerp van dit bericht zijn dan een verslagje over de tentoonstelling van gisteren. Samenvattend “vree wijs”!

De eerste bezoekers waren twee vriendinnen die , via de blog van Atelier Plano, op mijn blog waren terechtgekomen, zo op de hoogte waren van dit toonmoment en die mijn werk werk ook al kenden van de galerie van Ingrid. Een heerlijke samenloop van omstandigheden dus. Twee creatieve madammen trouwens, ze waren ook klant bij Zahia. Dat is nu echt tof aan de formule van een ‘huistentoonstelling’, dat je de mensen ontmoet die je werk graag zien. Dames, ik weet dat jullie mijn blog volgen, dus : hartelijk dank voor jullie enthousiaste bezoek!

Dat was er ook leuk aan : ik vernam dat deze blog weg degelijk gelezen wordt. Er staat nog geen tellertje op, dus ik weet niet hoeveel bezoekers er langs komen en er zijn ook weinig mensen die een reactie posten…maar nu weet ik wel beter. Sommigen herkenden juweeltjes op basis van de beschrijving in mijn blog.

En dan was er natuurlijk ook de grote familie van Moniek. De zussen die koekjes voor bij de koffie hadden gebakken, de nichtjes die oorbelletjes en snoeren uitzochten, de zus die voor mij al op zoek was gegaan naar zijden cordonnet, de zus die deze zomer een groepje mensen gaat bijeenzoeken waar ik dan een workshop zal geven,…oprechpim3400.JPGhte dank!

Het is voor mij ook altijd een verrassing. Maar wat mij weer opviel, is dat er altijd een stuk is wat voor veel mensen de favoriet is. Gisteren was dat het beige/groene halssnoer van mijn bericht van 21 mei ll. Ook het snoer dat mijn gastvrouw heeft uitgekozen (zie foto) stond in de ‘top 3′.

Het is de bedoeling dat de foto’s die zijn getrokken, op de website komen. Gisteren werd er gepolst naar de ‘lanceringsdatum’ van die website…dat zal voor deze zomer zijn (eerst moeten de examens van zoonlief doorworsteld worden…).

Geen reacties »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress