Ne vous installez pas Sier[dr]aden Veerle Maes

11 juli 2008

de lopende band

Filed under: Algemeen,kleur — Veerle @ 7:36 pm

Vorig weekend moest DH werken. Dat betekent stilte in huis. Alles wat enigszins op opruimen of schoonmaken lijkt, maakt lawaai en kan dus lekker niet.

Ik heb het hele weekend van die halssnoertjes gemaakt uit zijden stoffen. Krijg er nogal leuke reacties op. Vandaar. En ik wou ook wel eens uren en uren doordoen… niet echt bandwerk, maar toch. Eens zien wat ik kon maken op één weekend.

Dus een grote zak stof naar beneden gehaald en al mijn bobijntjes zijde waar nog een kort restje draad op zat.

Heerlijk was dat! En het is zo plezant om die kleuren van de stof te zien veranderen onder invloed van de kleur van draad waarmee ik de stof omwikkel…

Het zijn er vijf geworden! Van elk snoer apart een foto getrokken, maar die moet ik later opnieuw doen wegens niet goed en te donker.

Er is wel een foto van alle snoeren samen:

En, ik doe haast niets zonder dat er ook wat haakwerk aan te pas komt. De slotjes zijn dus gehaakt, met een kokosknopje.

Last weekend DH had to work (he works at night). So, everybody has to be quiet at home. Cleaning makes too much noise. Plenty of time to do creative things.

I brought my silk tissues downstairs and made necklaces all weekend: five in total! I like to make them and I like to see them growing. It’s funny to see how the colour of the tissue is influenced by the colour of the thread I use.

And as crocheting is my ‘trademark’, I made a crocheted snap (with a coconutbutton)

2 Comments »

  1. zien er heel leuk uit – zeker zo allemaal samen!

    Reactie by karlita — 12 juli 2008 @ 7:52 am

  2. Hey Veerle,
    ik droom ervan om eens een dagje te kunnen doorwerken, pure luxe, je snoertjes zijn prachtig!
    ik denk erover om zijde en garen mee te nemen op reis, dat is misschien iets wat ik dan zou kunnen doen, terwijl de kids lekker plonsen in hte zwembad!

    Reactie by fleurfatale — 12 juli 2008 @ 9:52 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress