Ne vous installez pas Sier[dr]aden Veerle Maes

26 juni 2008

op stap…in gent!

Filed under: Algemeen — Veerle @ 7:15 pm

Het slotweekend van het lopende schooljaar staat voor de deur, de rapporten zijn (bijna) uitgedeeld, agenda’s worden gevuld met leuke dingen…

Er is dit weekend nog van alles aan de hand, veel gelegenheden om inspiratie op te doen om de twee komende zomermaanden productief/creatief door te brengen.

Nu zondag 29 juni is er nogmaals open tuin bij De Vuurkorf. Ik ben er vorige zondag niet geraakt, maar op de blog van Fleurfatale staat een aantrekkelijk verslagje. Je kan het hier lezen. Op de website van De Vuurkorf, vind je alle info over wat er toe doen is en hoe je er komt.

Ik ga zelf zondagnamiddag naar het eerste open papier atelier van Atelier Plano. Info op de blogpagina van Gerda.

Op zaterdag 28 en zondag 29 juni, telkens van 11u tot 19 u op het Sint Baafsplein in Gent: de Kunstsuperette! Kraampjesmarkt van designers, zelfmakers, kleedjes, juwelen, accessoires, kinderknuffels, muziekjes,… ziet er supergezellig uit. Op de website vind je meer info en ook een lijst van alle deelnemers. Dat programmeer ik op zaterdag…

Ook dit weekend: de traditionele grote eindejaarstentoonstelling op Sint Lucas in Gent. In alle gebouwen van Sint Lucas (Oude Houtlei, Zwarte Zusterstraat, …) van alle afdelingen: de archtitectuurhogeschool, de kunsthumarionora en de Sint-Lucas-ateliers. Op 27, 28 en 29 juni van 14u tot 18u. Daar wil ik ook naartoe, maar weet nog niet hoe dat in te passen…

Ik heb niet echt een foto om bovenstaande activiteiten te illustreren. Dus zet ik er hier eentje van een maquette van zoonlief (kunsthumaniora Sint Lucas) van ergens in  het begin van dit schooljaar.

En voor iets verder in juli: de verfworkshops van Lieve Jacob – Bluefingers. Lieve heeft trouwens sinds kort een hele mooie website. Je vindt hem hier. Ik vermeld de website graag op mijn linken pagina. Ga zeker ook eens kijken naar haar portfolio: zééér mooie dingen. Als je op die website doorklikt naar ‘workshops’ vind je alle info over dat verven deze zomer.

All preceding information is about creative expositions and happenings this coming weekend in Gent, where I live. If you click on the sites, you find more info (sorry, only in Dutch).

1 reactie »

  1. wow, de kunstsuperette, had ik al van gehoord, ga ik zeker naartoe, beadnkt voor de reminder!

    Reactie by fleurfatale — 27 juni 2008 @ 9:38 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress