Ne vous installez pas Sier[dr]aden Veerle Maes

19 juni 2008

cijfertjes

Filed under: Algemeen,andere creatievelingen — Veerle @ 4:16 am

16 juni was tot nog toe de drukste dag op deze blog: 68 bezoekers (kliks). En hoe zou dat komen? Jawel, de vermelding van mijn blog op een post van Zahia lokt mensen naar hier. Dat was ook duidelijk te zien in de rubriek ‘herkomst’: Zahia stond op één!

Da’s wel leuk die statistiekjes.

Naast Zahia, lokken de blogs van  karlita, atelier plano, fleurfatale en knitflanders (van yarnlot) de meeste mensen naar mijn blog.

En van waar komen al die mensen: de meesten uit België, dan volgt Nederland, dan de VS en dan ook nog Zweden, Turkije, Portugal, Estland, … en een hoop landen met tot nog toe één bezoeker.

Tusssen 21u en 22u is de drukste periode. Maandag en dinsdag zijn de drukste dagen.

En nog meer cijfertjes. Ik ben begonnen met mijn juweeltjes een code te geven. Die code staat als ‘commentaar’ onder de foto in  de fotogalerie van de website. Da’s makkelijker als iemand mij wil uitleggen wat ie mooi vindt. En ik kan voor mezelf dan ook noteren wat waar ligt.

De halssnoeren hebben al een code. De N van necklace gevolg door een nummer. Toen ik al mijn foto’s in de website heb gestopt, heb ik geprobeerd dat chronologisch te doen. Het is ook die volgorde die ik nu gebruikt heb om te nummeren. Dan volgt ook nog de B (bracelet), de R (rings) , de P (van pin,  of brooches maar de b is al bezet) en de S (van silk, voor de juweeltjes in zijden stoffen).

Up to now, June 16th was the busiest day on this blog: 68 visits (I was tagged by another Belgian blog, that’s why). From the statistics I also learn that Monday and Tuesday bring most visitors. And also that most visits come from Belgium (quite evident), then the Netherlands, then the USA, Sweden, Turkey, …

When you click on the pictures of my gallery on the website, you may remark that I have entered a code per photo. so, now it’s easier when people want to tell me what they like.

3 Comments »

 1. het is addictive he – zo kijken naar de cijfertjes van je blog- kan ik ook vaak niet laten! Jouw blog stuurt ook wel wat lezertjes mijn richting uit 🙂

  Reactie by karlita — 19 juni 2008 @ 7:48 pm

 2. Ik moet ook eens zo’n tellertje plaaten,
  ik benmisschien wel een nerd, maar geen computernerd, dus moet ik dat nog eens goed uitzoeken hoe ik dat doe!
  ps: ik blogde na ons boekje aan et miat,( wel niet over het miat;-()

  Reactie by fleurfatale — 20 juni 2008 @ 10:06 pm

 3. Altijd leuk om die cijfertjes tezien, vooral als ze steeds meer omhoog gaan 🙂
  Bedankt voor je bezoekje aan ons blog!

  Reactie by Estella (staroftheeast) — 20 juni 2008 @ 11:02 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress