Ne vous installez pas Sier[dr]aden Veerle Maes

8 juni 2008

uit het oog…

Filed under: Algemeen — Veerle @ 9:05 pm

Ik vind het wel eens leuk om, na een tijd, nog eens door mijn fotoalbum (het digitale op mijn site of het echte papieren album) te bladeren. Denk altijd dat ik nog precies weet wat ik heb gemaakt… neen dus. Ik zag op een foto een armbandje dat ik totaal was vergeten.

En, denkend aan het armbandjesproject dat ik eens wil realiseren, ben ik in mijn atelier in allerlei doosjes gaan snuffelen tot ik het had gevonden. Vanaf nu hou ik mijn armbandjes allemaal bij mekaar. Veel zijn het er nog niet, ongeveer vijf vermoed ik.

Niet alleen dat bepaalde armbandje was uit mijn geheugen verdwenen. In dezelfde doos stak ook nog een ring, waarvan ik me totaal niet herinnerde dat ik hem ooit had gemaakt (ai, ai, is dat het begin van geheugenverlies?).  Hier is ie (op de achtergrond mijn favoriete tuinbloem : hortensia’s – afgelopen zondag op de openluchttentoonstelling gekregen. Dankjewel!!)

vergeten-ring-024.jpg

Gisterennamiddag ook nog een gezellig uurtje beleefd. Twee zussen (zussen van mekaar, niet mijn zussen, ik heb alleen maar twee broers) kwamen langs met een gemeenschappelijke vriendin aan wie ze een juweel van mij wouden cadeau doen. Ik had een groot deel van mijn werk op tafel gelegd. En wat dacht je: alledrie aan het passen, ruilen, lachen, van commentaar voorzien,… en plannen gemaakt om zo eens een vriendinnen juwelenparty te doen bij één van de zussen thuis. Als het er ooit van komt, horen jullie ervan. Supergezelligheid verzekerd!

I always think that I  remember exactly all the jewels I have crocheted. No way… Looking through my picture gallery I saw a bracelet I had completely forgotten about. And as I plan to do something with braclets, as this is really a lack in my collection, I went looking for it. In the box in which I finally found it, was a ring I had equally forgotten about. You can see that ring on the picture above.

2 Comments »

  1. Wow, een juwelenparty, met jouw mooie creaties is dat iets anders dan een tupperware avondje!!!!
    ik mail je nog om af te spreken, Veerle!

    Reactie by fleurfatale — 8 juni 2008 @ 10:57 pm

  2. heel graag gedaan!! (de bloemetjes)

    Reactie by marian — 9 juni 2008 @ 2:41 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress