26 november 2016

a ring challenge

Geplaatst onder: ¿tinto o blanco?,ring collection — Veerle @ 7:18 am

(English text below)

Toen ik aan mijn rood/wit-collectie begon, waarbij ik vooral wou ontwerpen ipv met kleuren te spelen, had ik de ambitie om 100 verschillende ringen te maken.

Ik ben (voorlopig) blijven steken op een goeie veertig. Nog vandaag en morgen te zien in de galerij van CASA93, Golflaan 93, Sint Martens Latem. (14u tot 18u).

Ik heb de ringen al getoond op Facebook (overigens met veel ‘likes’, waarvoor dank)  maar nu toch nog op mijn blog ook.

collage 5-

collage 4-

collage 3-

collage 2-

collage 1

Above pictures of the ring section of my red and white collection. The day I started this collection, I had the ambition to design a 100 different rings . Up to now, I made some 40 … tot be continued, who knows…

al 1 reactie »

  1. Ik vind de juwelen die je maakt prachtig. Heb nog een les bij jou gevolgd, maar mijn vingers kunnen het fijne werk niet meer aan.
    Veel succes !

    Reactie door Agnes Crispyn — 26 november 2016 @ 9:29 am

Copier de link voor RSS feed voor reacties op dit bericht of voor TrackBack URI

Plaats een reactie

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(verplicht)

(verplicht)