Ne vous installez pas Sier[dr]aden Veerle Maes

31 mei 2008

krijgers

Filed under: Algemeen,tentoonstellingen — Veerle @ 1:03 pm

voorbereiding-tento-050.jpg

 Mijn legertje terra cotta krijgers staat klaar!

Ben deze voormiddag al naar Melle gereden om de tentoonstelling van morgen voor te bereiden. Da’s wel eens leuk en anders, alles buiten. We zijn in Sjamma de etalagepoppen gaan weghalen en ik heb ze allemaal een witte ‘jurk’ gegeven. Ze zijn allemaal verschillend in lengte, staat wel goed zo samen. Er is ook één mannenpop bij, maar dat stoort niet. Zal wel mooi zijn als morgen al die poppen tussen de bloemen staan.

Mijn kartonnen doosjes zijn ook meeverhuisd. Ik begin al een aardige hoeveelheid snoeren bijeen te krijgen. Die poppen alleen zijn onvoldoende om alles te tonen. Hoewel, alles zal het niet zijn. Het is gewoon teveel. En dan is het ook niet mooi meer.

Nog even herhalen: morgen van 10u tot 18u, Oude Brusselseweg 24, Melle.

1 reactie »

  1. Dat mogen we niet missen! tot morgen. Marian en Dominiek

    Reactie by Marian — 31 mei 2008 @ 7:15 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress