Ne vous installez pas Sier[dr]aden Veerle Maes

25 september 2016

vive les mariés!

Filed under: scarfs — Veerle @ 6:11 pm

(English text below)

t Gebeurt zelden dat ik in opdracht werk. Maar wat ik nu wil tonen, was de mooiste vraag waar ik ooit ‘ja mocht op antwoorden.

Een (gehaakte) sjaal voor de bruid en een jurkje voor haar baby van twee maand jong.

Het Belgisch-Congolese koppel had hun trouwoutfit in Kinshasa laten maken. Aangezien de baby nog niet was geboren bij aankomst in België, was de vraag een jurkje te maken dat zou passen op de trouwdag van mama en papa.

De materialen: de Afrikaanse stof met goudopdruk, hier gekocht garen (zijde, wol en viscose en gouddraad – ‘fine silk’ van Rowan)

thumbnail_IMG_20160904_120142

Het jurkje (patroon: La Maison Victor) , en het meisje bij haar mama en papa:

thumbnail_IMG_20160918_124742

blog andwerk trouw eva 010

en de met gouddraad afgewerkte sjaal:

blog handwerk trouw eva 012

Het fantastisch mooie trouwfeest ging door in de Verbeke Foundation in Kemzeke: een heerlijke plek waar ik zeker nog naar terugkeer!

Above some pictures of a scarf and a baby dress I made for the wedding of the daughter of very good friends. They had their own cloths made in Kinshasa

1 reactie »

  1. Prachtig,Super gedaan! Het kleed van Eva viel me al op maar het zelf gemaakte kleedje voor hun baby’tje is minstens even mooi! En dat voor een ongetwijfeld prachtig koppel! Ik naai zelf ook en weet hoe leuk het is blij te kunnen zijn met het resultaat!

    Reactie by Liesbet — 26 september 2016 @ 7:28 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress