Ne vous installez pas Sier[dr]aden Veerle Maes

26 juli 2015

workshops Gentse Feesten … looking back

Filed under: Algemeen,andere creatievelingen,technieken — Veerle @ 6:48 pm

(English text below)

Vandaag de laatste dag van de Gentse Feesten, héél veel regen en héél veel uren Tour de France 🙂

Hieronder wat foto’s van de drie workshops die ik gaf in het begin van de Gentse Feesten week. Op mijn Facebook account, kan je nog meer foto’s zien via deze link.

Het was voor ’t eerst dat ik de workshops op een andere manier aanpakte: geen volledige dag staaltjes haken, maar per halve dag een andere techniek met een afgewerkt product als resultaat. En dat lukte best.

Er waren houten kralen, ringen, pins en 3D-kralen.

Dames, jullie waren heerlijke cursisten!

Voor wie het mocht interesseren, vanaf een groepje van vijf deelnemers, doe ik het opnieuw. 🙂

Creatieve handen:

blog banner

blog collage-2015-07-26

De ringen zie je in het fotoalbum op Facebook.

Deze foto’s met afgewerkte stukken , kreeg ik afgelopen week nog toegestuurd van Chris  (het grijze snoer) en van Denise (snoer met drie gehaakte kralen). Knap dames!

blog chris

denise

Above some pictures of the workshops I gave last week. By clicking on this link , (pictures on my Facebook account) you can see a lot more pictures and results. 

 

1 reactie »

  1. Dag Veerle , ik was er niet bij maar weet dat het opnieuw heel voedend zal geweest zijn. ik lig al 2 jaar stil en zit vandaag voor het eerst terug met mijn handen in het porselein ‘EINDELIJK’ wat heb ik dat gemist 🙂 Ik ben op zoek naar draad om mee te haken die niet stuk gaat door wrijving met de parel , heb jij soms voorstellen? Heb jij zin om eens iets samen te doen met onze juwelen?

    Liefs van Natalie

    Reactie by lie vandrie — 28 juli 2015 @ 2:59 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress