Ne vous installez pas Sier[dr]aden Veerle Maes

15 mei 2007

doosjes op verplaatsing

Filed under: Algemeen,tentoonstellingen — Veerle @ 8:08 pm

Vandaag bezig geweest met doosjes te snijden en te plooien.

Voorhpim3366.JPG de eindejaarsbeurs van Sjamma (november 2006) had ik er al een aantal gemaakt in eenvoudig grijs karton. Ik vond dat wel geschikt om juweeltjes te presenteren op verplaatsing. Doordat ze heel simpel zijn en licht van kleur, lukt het wel om de aandacht te trekken op wat er in ligt, wat in een niet-galerie toch wat zoeken is.

Het zal wat proberen worden om alles mooi tot zijn recht te laten komen in de huiskamer. Maar ik heb er het volste vertrouwen in dat het leuk wordt. Moniek is ook een madam met smaak en ideeën. Woensdag gaan we al ‘repeteren’… Ik heb al een voorraadje ‘etalagemateriaal’ ingepakt : mooie takjes van de krulhazelaar uit onze tuin (boom is geplant toen Ayla geboren werd), eenvoudige kleien borden (da’s voor de snoeren met houten kralen), kleine glaasjes, …

Gerda van Atelier Plano plant na de zomer een workshop rond verpakkingen en doosjes maken,…daar wil ik heen. Ik geef een seintje als de datum gekend is.

Geen reacties »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress