Ne vous installez pas Sier[dr]aden Veerle Maes

12 mei 2007

geluk zit in een zijden draadje

Filed under: Algemeen — Veerle @ 3:41 pm

Deze week hebben die zijden draadjes mij al twee keer gelukkig gemaakt. De linhpim3398.JPGk op de site van Zahia was zo’n moment. En nu kreeg ik deze namiddag bezoek van twee jonge kennissen die een moederdagcadeau kwamen zoeken in mijn dozen met gehaakte juweeltjes. Ze hadden al werk van mij gezien aan de hals van hun tante en hun eigen mama is een weefster.

Dit snoer is er dus niet meer bij als ik over twee weken naar Kalken trek met mijn dozen.

4 Comments »

 1. echt mooi,maar is het te dragen door meisjes van vijftig?

  Reactie by lut — 15 mei 2007 @ 8:04 pm

 2. Volgende week ben ik zelf een meisje van eenenvijftig, en ik draag mijn snoeren ook zelf. Mijn moeder is een eerder klassieke vrouw van 76, en zij draagt er soms ook een. Het past niet bij alle stijlen en alle gelegenheden, maar het kan zeker! Beschouw het een beetje alsof je een zijden (haakwerk is allemaal zijde) foulard zou dragen.

  Reactie by Veerle — 15 mei 2007 @ 8:31 pm

 3. ik kom zeker naar kalken hoor!

  Reactie by lut — 16 mei 2007 @ 1:12 pm

 4. Dag Veerle, jawel, Ann hier. Ik kreeg via Moniek een uitnodiging voor je tentoonstelling van gehaakte juweeltjes. Het ziet er fantastisch uit! Ik kom zeker langs!

  Reactie by Ann Brabandt — 17 mei 2007 @ 10:39 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress