Ne vous installez pas Sier[dr]aden Veerle Maes

22 september 2013

I’m back

Filed under: Algemeen,¿tinto o blanco? — Veerle @ 7:37 pm

(English text below)

Het vorige bericht had ik ‘transitie’ genoemd : een overgang tussen blogpauze/vakantie en weer volop haken en de resultaten met jullie delen.

Een halssnoer dus. Wie mij volgt op Facebook zag er al een impressie van , cf mijn nieuwe wall. Ook mijn vorige wall had met dit halssnoer te maken, ik ben er aan begonnen op een stuk ‘côte sauvage’ in de buurt van Saint Nazaire.

My previous blogpost was entitled ‘Trransition’ .. soewhere in between a blogbreak/vacation and a renewed crochet activity.

Those amongst yoy that follow me on Facebook (Nevousinstallezpas Veerle) already saw a glimpse of this necklace (cf my most recent wall). Also the wall before has to do with this necklace: I started it on one of the beautiful beaches in the neighbourhood of Saint Nazaire (France)

 

 

Geen reacties »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress