Ne vous installez pas Sier[dr]aden Veerle Maes

27 oktober 2011

breien voor ’t SMAK

Filed under: Algemeen — Veerle @ 6:21 pm

(English text below)

Wie heeft zin om mee te breien voor ’t SMAK?

Vanaf 2 december loopt er RAAK, een kunsteducatieve  tentoonstelling. Het project draait o.a. over aanraken en voelen. De Nederlandse kunstenares Johanna Schweizer zal er ‘iets’ doen met haak- en breiwerk. Klik hier voor meer info over deze tentoonstelling.

Het SMAK is dus op zoek naar rechte gebreide of gehaakte lappen. Ze kunnen ten laatste binnengebracht worden op museumnacht op 1 december as.

Leuk toch! Dus nam ik een initiatief: we breien en haken op vrijdagnamiddag 4 november as op  Sjamma, Dampoortstraat 23. Je hoeft niet de hele namiddag mee te doen, even langslopen is ook mooi. Graag een bevestiging sturen naar nevousinstallezpas@hotmail.com.

Meebrengen: resten wol en je eigen brei/haaknaalden en wij zorgen voor koffie en zo. Welkom voor een gezellige namiddag samen!

Dit is Ann van ’t SMAK met haar mobiele breiatelier. De foto is genomen op de Kunstsuperette van onlangs:

En ik ben ook al begonnen. De foto is gisteren genomen: de enige zonnige dag hier in de Ardèche waar ik nu even vakantie neem.

En dit is mijn eerste lapje. Wat een verschil: dit is gehaakt met een nummer drie, terwijl ik een nummer één gewoon ben 😉

Misschien tot volgende vrijdag dus!

This post is about a project that will take place in the SMAK museum in Gent. I organize a knitting/crocheting afternoon to make stuff for the piece of art that will be made by the Dutch Johanna Schweizer. Hope I will be able to show more pictures later on.

4 Comments »

 1. Ohh, ik dacht al, Veerle heeft toch geluk in Gent met het zonnetje! Het is hier ook heel mild hoor maar om nu op het terras te gaan zitten is ook weer het uiterste.
  Geniet van je vakantie! XO

  Reactie by Mitsy/ArtMind — 28 oktober 2011 @ 7:33 am

 2. hey Veerle,

  jammer genoeg zit ik dan in Zeeland, maar ik brei daar wel een lap, kan ik die dan naar jou opsturen? En hoe groot moet die zijn.Mocht het weer slecht zijn die vrijdag dan kom ik af naar Gent
  liefs, Mieke

  Reactie by mieke de grauwe — 28 oktober 2011 @ 7:47 am

 3. Jammer, dan ben ik in Nederland. Ik had best mee willen haken.
  Veel plezier 4 november.

  Reactie by Mieke — 28 oktober 2011 @ 10:22 am

 4. Wat zit jij daar gezellig te wezen in de zon! Geniet ervan

  Reactie by mimi — 28 oktober 2011 @ 8:32 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress