Ne vous installez pas Sier[dr]aden Veerle Maes

19 november 2007

genot

Filed under: Algemeen,tentoonstellingen — Veerle @ 1:02 pm

tento-ann-en-mik-181107-002.jpg

De tenstoonstelling van gisterennamiddag is al helemaal opgeruimd, zowel mijn eigen spullen als het huis van mijn gastheer en -vrouw.We (Ann en Mik en ik) hebben genoten. Er is veel volk over de vloer geweest, bewondering geoogst, nieuwe mensen leren kennen, leuke babbels gedaan…. De wereld was er weer klein, mensen die mekaar kenden van andere milieus of van vroeger. En ik kon de vrouw van het rode halssnoer (bericht van 21 oktober 07) voorstellen aan de man die recht uit de Chinese zijdespinnerij de rode zijde (bericht van 14 juli 07) had meegebracht die is verwerkt in haar halssnoer.

En opnieuw was er een halssnoer dat voor velen de favoriet was : het snoer met de lumbang-zaden uit het bericht van  18 juni 2007.

Waar ik opnieuw plezier heb aan beleefd, is het omtovereren van iemands leefruimte in een tetoonstellingsruimte. ’t Is echt leuk werken met de meubeltjes, vazen, tafels , … die in het huis aan wezig zijn. 

Het opstellen neemt zo’n twee uur in beslag, allestento-ann-en-mik-181107-014.jpg weer afbreken duurt hoop en al een kwartiertje.

Hierbij een paar sfeerbeelden van gisterennamiddag. De rest komt op de website, die er nog steeds niet is….maar nu zal het echt niet lang meer duren. Ik moet vooral nog een pak tijd vinden om mijn foto’s van de voorbije drie jaar te ordenen en ze in te voegen.

En ik werd ook weer ‘ondervraagd’ over mijn motto ‘ne vous installez pas’. Eén van de volgende dagen zal ik er eens over bloggen. Jullie hebben nu al lang genoeg gewacht op een woordje uitleg 😉

1 reactie »

 1. Veerle,

  ik was van plan om morgen of overmorgen een berichtje te plaatsen over je tentoonstelling, met een verwijzing naar je doosjes; heb je ergens een foto waar je doosjes gedetailleerd opstaan? en mag ik die publiceren op mijn blog?
  verder: ik vond het zelf ook heel leuk, gisteren; ik vond het weer een grote handicap dat ik geen sieraden draag, want het was erg moeilijk om de verleiding te weerstaan …

  groetjes, en geniet nog maar na
  gerda

  Reactie by atelier plano — 19 november 2007 @ 2:12 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress