Ne vous installez pas Sier[dr]aden Veerle Maes

22 juni 2011

a good start …

Filed under: Algemeen — Veerle @ 4:12 pm

(English text below)

Deze ochtend vond ik mijn bril zo! … ge-yarn-bombed door mijn dochter. Een grappige start van de dag 🙂

This morning I found my spectacles this way, yarnbombed by my daughter. Quite a funny start of the day 🙂

4 Comments »

 1. Schattig!

  Reactie by Mieke — 22 juni 2011 @ 6:08 pm

 2. Wat heerlijk om een dochter te hebben die graag haakt, en bovendien heelijke dingen maakt. Mijn felicitaties aan haar. Misschien een ideetje voor de brillenmakers om ze wat op te vrolijken op deze manier ?
  Groetjes, Rozemie

  Reactie by rozemie — 22 juni 2011 @ 6:36 pm

 3. zo grappig…
  K-trien

  Reactie by k-trien — 22 juni 2011 @ 7:44 pm

 4. o wat lief 🙂 daar wordt ’n mens nu goed gezind van. Ik heb 3 fantastische zonen, dus ik vrees dat ze niet gaan haken :)Een idee om er een brillenketting van te maken waarin het bloemetje zit verwerkt voor de mama ?? tot binnenkort, grtjs

  Reactie by ann — 24 juni 2011 @ 7:54 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress