Ne vous installez pas Sier[dr]aden Veerle Maes

12 augustus 2010

DD!

Filed under: Algemeen — Veerle @ 4:57 am

(English text below)

Weet je nog waar DD voor staat? Dear daughter! En de onze wordt vandaag twintig! Hip hip hoera!

Dat zoonlief creatieve genen heeft meegekregen bleek reeds uit zijn foto’s voor deze blog. Dochterlief heeft graag textiel in de buurt (en dat is hier overvloedig in huis ;-)):

Zot van Winnie the Poeh! Het kruissteekwerk haalde ze uit een borduurboekje, de rest is eigen ontwerp en uitvoering (zij zit verstopt achter het dekentje, wou niet top de foto):

Ik leerde haar ooit breien en haken, maar kabels breien leerde ze op zichzelf. En ze is ook zot van handtassen, dit is de meest recente:

I-pods, gsm’s, … alles krijgt een zelfgemaakt hoesje:

En deze wereldbol maakte ze voor een wedstrijd van een internetspel:

De wereldbol hield ik voor het laatst, want daar hoort nog een nieuwthe bij. Deze madame die vanaf vandaag een twintiger is, vertrekt eind deze maand naar Ecuador! Ze zal er stage lopen in het kader van haar opleiding vroedkunde. Haar avonturen kunnen jullie volgen op de pas gestarte blog ‘De avonturen van Kaat en Ayla in Ecuador’.  Klik hier. De blog staat voortaan ook op de blogroll hiernaast onder de rubriek ‘Miscellania’ – Ayla en Kaat.

En ook de moeite om mee te delen: ook papa en mama gaan naar Ecuador! Yes!!!! Misschien wordt deze blog binnenkort even een reisblog …

Do you remember where DD stands for? Dear Daughter! Ours celebrates her twentieth birthday today.

Just wanted you to show some of her creative talents, see the pictures above.

And this daughter of ours leaves for Ecuador in three weeks. She will work there in a hospital, as a training for her midwife studies. And: mum and dad will visit her and travel through Ecuador as well!

3 Comments »

 1. Zoals jou dochter de textielkriebel geerfd heeft, heeft de mijne de kralenkriebel … en reizen doen ze blijkbaar alletweer heel erg graag. Heel veel succes aan haar en ik ben al een trouwe volger van haar blog ! It’s a once in a lifetime experience dus ik hoop dat ze er me volle teugen van zal genieten. Voor jou, mama, zal het mss wat lastiger zijn om haar te moeten missen hé. Ik voel met je mee.

  Reactie by sandra — 12 augustus 2010 @ 6:24 am

 2. de appel valt niet ver!!!
  leuk dat Ayla een blog heeft, ik wordt ook een volger!!!
  en geef haar maar een hele dikke kus voor haar twintigste verjaardag!

  Reactie by fleurfatale — 12 augustus 2010 @ 1:16 pm

 3. het creatieve en het reizen zit duidelijk in de genen… veel succes, plezier, creativiteit en doorzettingsvermogen voor de 20’er die uitvliegt …

  Reactie by dominique — 20 augustus 2010 @ 3:37 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress