Ne vous installez pas Sier[dr]aden Veerle Maes

1 augustus 2007

ready!

Filed under: Algemeen — Veerle @ 12:07 pm

Vandaagregenboog-afgewerkt-enkel.jpg begint mijn vakantie, en wat een stralende zon!regenboog-afgewerkt-detail.jpg

Het regenboogsnoer is klaar….er is in de verste verte geen donkere wolk of regen te bespeuren, het snoer is dus gefotografeerd in volle zon. Het kan zowel lang (enkel) als kort (dubbel) gedragen worden.

Et voilà : hier is het!

p.s. Het bezoekje van de zijdespinster was vruchtbaar. Ze had twee- en driedraad mee, en toch nog fijn genoeg om er juwelen van te haken. Ik heb één en ander besteld. Ook gekleurde zijde. Zij gaat in Duitsland zijdelonten aankopen in de kleuren die ik heb aan geduid…..wordt ongetwijfeld heel mooi materiaal!

regenboog-afgewerkt-dubbel.jpg

Geen reacties »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress