Ne vous installez pas Sier[dr]aden Veerle Maes

27 april 2007

hoera! ’t is zover

Filed under: Algemeen — Veerle @ 8:58 pm

Hipperdepiephoera! Mijn website komt eraan! Voorlopig kan ik enkel nog maar bloggen…

Vooraleer ik mijn maidenbericht blog : DUIZENDMAAL DANK AAN JASSE EN WOUTER, zij maken immers voor mij deze website en blog. Jasse was trouwens al stiekem aan een website voor mij begonnen als moederdagcadeautje!

Bij de vorige jaarwisseling, heb ik het wensen voor bekeken gehouden. Enkel een paar plannen gemaakt die ik zelf grotendeels in de hand heb : een eigen website, een nieuwe tentoonstelling en een workshop organiseren. En kijk : het ziet er naar uit dat er zowaar één en ander zal gerealiseerd worden!

De website is ‘under construction’ , de tentoonstelling is gepland…en het jaar is nog niet om.

Op deze blog wil ik af en toe mijn creatieve ei kwijt. Berichtjes over wat en wie mij inspireert en waar ik zoal mee bezig ben.

Allemaal welkom om vaak een kijkje te komen nemen!

See you!

Veerle

Geen reacties »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress