Ne vous installez pas Sier[dr]aden Veerle Maes

30 april 2007

armbandje

Filed under: Algemeen — Veerle @ 7:46 pm

hpim3527.jpg

Afgelopen dagen bezig geweest met een armbandje. De inspiratie komt uit het bekijken van foto’s van vilten juweeltjes. Je ziet er vaak een bloemvorm (lelie-achtig) terugkomen, waarbij de lange stengel gebruikt wordt als het halssnoer.

De voorbije weken ben ik vaak op e-bay, en de rest van het internet op zoek gegaan naar mooi zijden garen. Het dikkere stuk in gemengde kleuren, is zo’n draad die ik op e-bay heb gekocht. Hij is handgesponnen en handgeverfd. De accenten zijn in de zijden cordonnet van Gütermann.

27 april 2007

prentjes…

Filed under: Algemeen — Veerle @ 9:14 pm

hpim3382.jpgNog even proberen om een foto te uploaden in zo’n blogbericht.

Ik zoek een foto van een halssnoer dat ik maakte van zijden stofjes van Sjamma. Als mijn website verder is uitgewerkt, vind je er zeker een link naar vzw Sjamma – eerlijke handel in textiel. Die website werd trouwens ook gemaakt door Wouter.

hoera! ’t is zover

Filed under: Algemeen — Veerle @ 8:58 pm

Hipperdepiephoera! Mijn website komt eraan! Voorlopig kan ik enkel nog maar bloggen…

Vooraleer ik mijn maidenbericht blog : DUIZENDMAAL DANK AAN JASSE EN WOUTER, zij maken immers voor mij deze website en blog. Jasse was trouwens al stiekem aan een website voor mij begonnen als moederdagcadeautje!

Bij de vorige jaarwisseling, heb ik het wensen voor bekeken gehouden. Enkel een paar plannen gemaakt die ik zelf grotendeels in de hand heb : een eigen website, een nieuwe tentoonstelling en een workshop organiseren. En kijk : het ziet er naar uit dat er zowaar één en ander zal gerealiseerd worden!

De website is ‘under construction’ , de tentoonstelling is gepland…en het jaar is nog niet om.

Op deze blog wil ik af en toe mijn creatieve ei kwijt. Berichtjes over wat en wie mij inspireert en waar ik zoal mee bezig ben.

Allemaal welkom om vaak een kijkje te komen nemen!

See you!

Veerle

Powered by WordPress